Groesbeekse Tafeltennis Club GTTC

 

 

 

 

De “Sponsorclub van 50 euro” bestaat uit een groep regionale bedrijven/ondernemers die onze tafeltennisvereniging een warm hart toedragen en ons financieel willen steunen.

 

De Groesbeekse Tafeltennis Club (GTTC) is een gezellige sportvereniging voor jong en oud. De club bestaat uit ongeveer 100 leden en we hebben in mei 2015 ons 40 jarig jubileum gevierd.

 

GTTC heeft de beschikking over een eigen accommodatie aan de Atelierweg 1 te Groesbeek, waarin door senioren en jeugd in competitieverband en op recreatief gebied wordt gespeeld. Ons damesteam speelt al vele jaren op landelijk niveau.

Alle overige teams spelen in de afdelingsklasse en we verwelkomen wekelijks vele tegenstanders uit de wijde omtrek (denk aan de provincies Gelderland, Utrecht, Limburg en Noord Brabant).

 

Momenteel loopt er wederom een traject voor de basisscholen waarbij er onder begeleiding van één van onze trainers kinderen bekend worden gemaakt met de sport tafeltennis.

 

Aangezien wij momenteel niet kunnen rekenen op enige vorm van gemeentelijke subsidies zijn wij genoodzaakt om onze vereniging op eigen kracht draaiende te houden van voornamelijk contributie en barinkomsten.

 

Ook sponsors zijn daarin erg belangrijk.

 

Daarom heeft GTTC de “ Sponsorclub van 50 euro” in het leven geroepen, een club voor bedrijven die onze vereniging een warm hart toedraagt en jaarlijks een bedrag van € 50,-- willen sponsoren zodat wij onze accommodatie kunnen onderhouden, materialen kunnen aanschaffen maar nog veel belangrijker onze sportieve prestaties bij onze teams kunnen verbeteren onder begeleiding van ervaren trainers.

 

Wat houdt dit voor u in:

• U levert op A-4 formaat uw bedrijfsinformatie (digitaal) aan.

• Dit exemplaar wordt ingelijst en opgehangen bij de “Sponsorclub van 50 euro”.

• Vermelding van uw bedrijf op onze internetsite (www.gttc.eu).

• Vermelding van uw bedrijf 2x per jaar in ons competitiebulletin.

• Landelijke maar vooral regionale publiciteit.

• Te betalen bedrag per jaar € 50,--

• Betaling geschiedt jaarlijks na ontvangst van de nota.

• Automatische jaarlijkse verlenging

 

Namens alle leden van GTTC danken wij u hartelijk voor uw steun!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur GTTC

INFORMATIEBRIEF SPONSORING “SPONSORCLUB VAN 50 EURO”

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright © 2016 Design en opmaak website door Grafischburo DotDos in opdracht van GTTC-Groesbeek

 

Privacy verklaring            Disclaimer